F1 live kijken via internet in 2023

Ben je een fanatieke Formule 1 liefhebber en wil je geen Grand Prix missen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

In dit artikel lees je hoe je gratis Formule 1 livestreams kunt kijken, zodat je geen enkele race hoeft te missen.Ontdek waar je F1 streams kunt vinden als je geen Viaplay of F1 TV Pro hebt. We delen onze nieuwe favoriet, Stream2Watch, en nog meer tips om de races gratis te kunnen volgen.

F1 TV Pro

Als je op zoek bent naar een alternatief voor Viaplay in Nederland, dan is F1 TV Pro een goede optie. Dit is de officiële streamingdienst van de Formule 1.

Met F1 TV Pro kun je live alle trainingen, kwalificaties en races bekijken via een app of via je browser. Daarnaast heb je toegang tot exclusieve onboard camera’s en kun je zelf kiezen met welke coureur je meerijdt.

Ook kun je buiten de GP’s om genieten van F1-content, zoals documentaires en historische races.

Beste keuze
F1 TV Pro
9.5

F1 TV Pro is onze absolute favoriet om live F1 te kijken!

Met F1 TV Pro kun je live alle trainingen, kwalificaties en races bekijken via een app of via je browser. Daarnaast heb je toegang tot exclusieve onboard camera’s en kun je zelf kiezen met welke coureur je meerijdt. 

 • Kies uit verschillende talen voor live commentaar
 • TV Feed, Onboard camera's met boordradio's en meer

Een groot voordeel van F1 TV Pro is dat je zelf kunt bepalen in welke taal je het commentaar wilt horen. Er is zelfs een optie voor Nederlands commentaar, waarbij je het commentaar van Viaplay kunt beluisteren.

Met F1 TV Pro heb je dus volledige controle over je F1-ervaring!

En dat is nog niet alles: er is een paar keer per jaar een 20% korting beschikbaar waardoor je voor nog geen 5 euro per maand Formule 1 kunt kijken!

Viaplay F1

Ben jij een Formule 1 fan en wil je geen enkele race missen? Dan is Viaplay de streamingdienst voor jou! Viaplay zendt alle (sprint)races, kwalificaties en vrije trainingen live uit met commentaar van hun eigen commentatoren.

Om toegang te krijgen tot de Formule 1 op Viaplay heb je een abonnement nodig. Je kunt kiezen voor een jaarabonnement van €13,99 per maand of een maandelijks abonnement van €15,99 per maand.

Maar Viaplay biedt niet alleen Formule 1 aan. Je kunt ook genieten van andere sportwedstrijden, zoals de Premier League, topseries uit binnen- en buitenland, films en zelfs een speciale categorie voor kinderen.

Wil je meer weten over Viaplay en hun aanbod? Check dan deze pagina. Mis geen enkel moment van de Formule 1 en meld je vandaag nog aan voor Viaplay!

Gratis Formule 1 livestreams op tv

Als Formule 1-fan wil je natuurlijk geen seconde missen van de actie. Gelukkig zijn er een aantal gratis manieren om de races te bekijken.

Grand Prix van Zandvoort NOS

De Grand Prix van Zandvoort in Nederland wordt gratis uitgezonden op het open net door de NOS. Dit zal in ieder geval tot en met 2024 het geval zijn. Naast de race zelf, zal er ook van elke kwalificatie een korte samenvatting te zien zijn en van elke Grand Prix een uitgebreidere samenvatting.

Andere gratis Formule 1 livestreams

Hoewel er andere gratis Formule 1-livestreams beschikbaar zijn, zijn deze vaak illegaal en van lage kwaliteit. Bovendien loop je het risico dat de livestream halverwege de race offline wordt gehaald, omdat de FIA actief optreedt tegen deze streams. Het is daarom beter om een abonnement te nemen op een legale streamingdienst zoals Viaplay, waarbij je ongestoord kunt genieten van de Formule 1.

Wil je onverhoopt toch liever gratis streams kijken lees dan de sectie hier beneden 👇

Gratis Formule 1 streams (via een VPN)

Wil je gratis Formule 1 kijken? Dan kun je kiezen voor een VPN-verbinding en livestreams bekijken die alleen beschikbaar zijn in andere landen. Hieronder vind je een overzicht van enkele goede gratis Formule 1-livestreams die je alleen via een VPN kunt bekijken:

 • RTBF (België)
 • Servus TV (Oostenrijk)
 • ORF (Oostenrijk)
 • RTL Lu (Luxemburg)

Er zijn verschillende VPN-providers beschikbaar, zoals NordVPN en Surfshark, die je kunt gebruiken om te genieten van gratis F1-livestreams. Zorg er wel voor dat je internetverbinding stabiel is en dat je Google Chrome gebruikt voor de beste kijkervaring.

Gratis Formule 1 streams

Als je geen Viaplay, VPN of ander abonnement hebt, kun je in het grijze gebied van livestreams terechtkomen. Dit zijn gratis online uitzendingen van Formule 1-races, vaak illegaal door de streamer opgenomen.

De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Hieronder vind je een aantal populaire websites voor gratis F1 livestreams.

Stream2watch

Stream2watch is onze nieuwe favoriet, want het biedt altijd goede kwaliteit. Naast gratis F1 streams vind je hier ook zo’n beetje alle andere sporten. Het enige nadeel is dat de link nogal eens verandert, maar als de link niet werkt, kun je gewoon Stream2Watch in Google zoeken.

Klik hier om te beginnen met kijken op Stream2watch

CricHD

CricHD biedt een vrij hoge kwaliteit, maar de website ligt er wel af en toe uit. Een mooie bonus is dat je naast de prestaties van Max Verstappen ook prima voetbal kunt kijken via deze site.

Klik hier om te beginnen met kijken op CricHD

Formula 1 Live Streams

Formula 1 Live Streams biedt een prima overzicht met (gratis) live streams.

Klik hier om te beginnen met kijken op Formula 1 Live Streams

Nog meer livestream-opties

Werken de bovenstaande links niet, of valt de kwaliteit tegen? Hier zijn nog wat populaire sites voor gratis F1 livestreams:

 • Vipbox
 • StreaGaroo
 • Mobdro
 • Virpow
 • Motorsports Stream

Let op: omdat deze streams illegaal zijn, doet de FIA er alles aan om ze zo snel mogelijk offline te halen. Het kan dus zomaar zijn dat je halverwege de Grand Prix opeens alsnog moet wisselen. Mits je daar vrede mee hebt, zijn streams een prima alternatief.

Bekijk hier het volledige up-to-date overzicht van de beste manieren om online Formule 1 te kijken in het buitenland.

Veelgestelde vragen

Waar kan je gratis live Formule 1 kijken?

Als je op zoek bent naar gratis livestreams voor Formule 1, dan zijn er een paar opties beschikbaar. Een aantal van deze opties zijn RTBF (België), Servus TV (Oostenrijk), ORF (Oostenrijk), RTL Lu (Luxemburg), en verschillende gratis streams die beschikbaar zijn via het internet. Houd er echter rekening mee dat sommige van deze streams vaak overbelast zijn en daarom soms wat achterlopen of uitvallen.

Wie zendt Formule 1 gratis uit?

Er zijn een aantal zenders die Formule 1 gratis uitzenden, waaronder RTBF (België), Servus TV (Oostenrijk), ORF (Oostenrijk), en RTL Lu (Luxemburg). Houd er rekening mee dat sommige van deze zenders alleen beschikbaar zijn via een VPN.

Welke Duitse zender zendt F1 uit 2023?

In Duitsland zal de Formule 1 worden uitgezonden op RTL Duitsland.

Hoe kan je Formule 1 kijken op TV?

Als je Formule 1 op TV wilt kijken, dan zijn er een aantal opties beschikbaar. In Nederland wordt de Formule 1 uitgezonden op Ziggo Sport Totaal. In Duitsland wordt de Formule 1 uitgezonden op RTL Duitsland.

Welke Nederlandse zender zendt Formule 1 uit?

In Nederland wordt de Formule 1 uitgezonden op Ziggo Sport Totaal.

Wat zijn de beste livestreams voor Formule 1 in Nederland?

Er zijn een aantal goede livestreams beschikbaar voor Formule 1 in Nederland, waaronder Ziggo Go, F1 TV, en verschillende gratis streams die beschikbaar zijn via het internet. Houd er echter rekening mee dat sommige van deze streams vaak overbelast zijn en daarom soms wat achterlopen of uitvallen.

Waar kan ik gratis Formule 1 races live streamen?

Helaas is het niet mogelijk om gratis Formule 1 races live te streamen. Er zijn wellicht websites die beweren dat ze gratis streams aanbieden, maar deze zijn vaak illegaal en van slechte kwaliteit. Het is belangrijk om te onthouden dat illegaal streamen niet alleen illegaal is, maar ook risico’s met zich meebrengt, zoals virussen en malware.

Hoe kan ik Formule 1 live kijken zonder abonnement?

Als je geen abonnement hebt op een streamingdienst zoals Viaplay of F1 TV Pro, zijn er helaas geen legale manieren om Formule 1 live te kijken. Je kunt echter wel samenvattingen en hoogtepunten bekijken op websites zoals YouTube.

Is er een gratis manier om Formule 1 te bekijken?

Helaas is er geen gratis manier om Formule 1 live te bekijken. Je zult een abonnement moeten afsluiten bij een streamingdienst zoals Viaplay of F1 TV Pro om alle races live te kunnen bekijken.

Welke kanalen zenden Formule 1 live uit?

In Nederland worden Formule 1-races live uitgezonden op Ziggo Sport. Als je geen abonnement hebt op Ziggo Sport, kun je een abonnement afsluiten bij een streamingdienst zoals Viaplay of F1 TV Pro.

Hoe kan ik me abonneren op F1 TV Pro?

Om je te abonneren op F1 TV Pro, ga je naar de officiële website van F1 TV en maak je een account aan. Vervolgens kun je een abonnement afsluiten en alle races live bekijken.

Waar kan ik Formule 1 op internet streamen?

Je kunt Formule 1 streamen op verschillende streamingdiensten, zoals Viaplay en F1 TV Pro. Deze diensten bieden live streaming van alle Formule 1-races, evenals samenvattingen en hoogtepunten.